Jsem tady pro vás

Kontakt

Oslovil jsem tě? Ozvi se mi, probereme s čím ti můžu pomoct.

E-mail

risa@vztahovykouc.com

Kde mě najdeš

Funguji online. Takže se spojíme přes video hovor.

Proč koučink?

Koučovací metody jsou velice překvapivé. Díky transformativnímu koučinku, objevíš svou vlastní sílu.

Diskrétnost

Nemusíš se bát. Tvé JÁ je u mě v bezpečí.

Stáhni si zdarma eknihu

vztah, po kterém toužím

Odhal tajemství hlubokých vztahů, po kterých jsi vždy toužila. Toto je unikátní průvodce, který ti krok za krokem pomůže nalézt lásku, jakou si zasloužíš, vybudovat vztahy plné důvěry, porozumění a opravdového spojení.

Po několika letech boje a nejistoty ve vztahu s partnerkou jsme se rozhodli, že se potřebujeme vymotat z tohoto bludného kruhu. Vyhledání kouče bylo tím nejlepším rozhodnutím, které jsme kdy udělali.

Jeho přístup byl nejen profesionální, ale také velmi empatický. Už od prvního sezení jsem se cítil uvolněněji a jistěji, že jsme na správné cestě ke zlepšení našeho vztahu.

Koučova schopnost nalézt hluboké kořeny našich problémů byla ohromující. S jeho vedením jsme se věnovali nejen aktuálním konfliktům, ale i minulým vzorcům a zraněním, která ovlivňovala naši komunikaci a porozumění. Jeho trpělivost a porozumění nám pomohly prozkoumat naše pocity a potřeby a umožnili nám navázat silnější a intimnější propojení.

Díky koučovým praktickým nástrojům a cvičením jsme se naučili lépe komunikovat, vyjádřit své pocity a potřeby a respektovat hranice druhého. Náš vztah prošel ohromnou transformací a my jsme se stali silnějším týmem než kdy předtím.

Díky Ríšovi jsme získali dovednosti, které nejen posílily naše partnerské pouto, ale ovlivnily i naši schopnost vyrovnávat se s výzvami v životě obecně. Určitě bych ho doporučil každému, kdo hledá zlepšení a růst ve svém partnerském vztahu.

Josef

Josef

Po letech boje a nejistoty ve vztahu jsme potřebovali zažehnout znovu jiskru...

příběh Josefa